8.6
Authorized reseller of Meer van LIFX

LIFX E27 Clean A60 Color Lamp 2-pack + 1 Gratis Lamp

3

€ 79,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

3

€ 79,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 129,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Voordelen van de LIFX E27 Clean A60 Color Lamp 3-pack in één oogopslag:

 • Antibacterieel HEV-licht
 • Wifi-verbinding zonder bridge
 • Werkt met Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa
 • Tijdschema's voor gemak en veiligheid
 • Ontelbare kleurencombinaties
 • Extra veel wittinten

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

De LIFX E27 Clean A60 Color Lamp 3-pack voorziet je binnenshuis van ontelbare tinten wit en kleuren en dient daarnaast als antibacteriële verlichting. Schadelijke bacteriën kunnen door blauw licht gedood worden en dat komt je gezondheid ten goede. Daarnaast kun je tijdschema's instellen, je aanwezigheid simuleren en kun je de lampen via spraak bedienen. Integreer je LIFX lampen in Apple HomeKit, Google Assistant of Amazon Alexa voor optimaal plezier!

Meer details
Productinformatie

 • HEV-licht doodt schadelijke bacteriën: De LIFX E27 Clean A19 Color Lamp 3-pack heeft ingebouwde 405 nm LEDs en die maken het mogelijk om HEV-licht (High Energy Visibility) uit te stralen. Dit is dezelfde blauwachtige verlichting die wordt gebruikt in ziekenhuizen en doodt schadelijke bacteriën. HEV-licht is bewezen niet schadelijk voor jou of je huisdieren te zijn en komt dankzij het doden van schadelijke bacteriën je gezondheid ten goede.
 • Geen bridge of hub benodigd: Verbind de slimme Clean Color 3-pack met je wifi netwerk zonder dat er een bridge of hub nodig is. Na een simpele set-up via de app ben je binnen enkele minuten klaar voor gebruik.
 • Spraakbesturing voor meer comfort: LIFX lampen integreer je gemakkelijk in je smart home. LIFX is namelijk compatibel met zowel Amazon Alexa en Google Assistant als Apple HomeKit. Maak de keuze om de lampen via de app of met je stem te bedienen en koppel aan andere apparaten in je smart home systeem.
 • Schakel tussen antibacterieel en gewoon licht: Met het instellen van tijdschema's kun je de lampen automatisch laten schakelen naar de gewenste verlichting. Het antibacteriële licht is blauw van kleur en is wellicht voor jou niet de ideale verlichting wanneer je thuis bent. Dankzij tijdschema's kun je bijvoorbeeld het antibacteriële licht laten branden wanneer je niet thuis bent, of op bed ligt.
 • Extra veiligheid wanneer je van huis bent: Tijdschema's maken het niet alleen gemakkelijker voor je om te switchen naar antibacterieel licht, maar kunnen uiteraard ook voor iedere andere soort verlichting worden gebruikt. Op het moment dat je niet thuis bent voor een langere periode kun je met tijdschema's het licht af en toe laten in- en uitschakelen zodat de kans dat iemand een inbraakpoging doet wordt verkleind.
 • 550 biljoen verschillende kleuren: Waar de meeste slimme lampen met kleurverlichting beschikken over 16 miljoen kleuren, beschikt deze slimme lamp over maar liefst 550 biljoen verschillende kleuren. De unieke polychroom technologie van LIFX maakt het mogelijk om eindeloos te combineren in kleuren. Iedere led in de lamp kan onafhankelijk functioneren en een andere tint uitstralen. Kies voor iedere led uit één van de vele kleuren en combineer eindeloos.
 • Uitgebreide keuze uit wittinten: Naast het brede scala aan kleuren biedt de LIFX E27 Clean A19 Color Lamp uitgebreide keuze uit wittinten. De kleurtemperatuur loopt van 1500K tot 9000K, dat in vergelijking met andere aanbieders van slimme verlichting een erg brede reikwijdte is en zorgt voor een breder aanbod van verschillende tinten.

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Draai de ledlampen in de fitting, installeer de app en volg de instructies. De installatie is binnen enkele minuten voltooid en je bent snel gebruiksklaar.

Productkwaliteit 9

LIFX biedt 2 jaar garantie en heeft een levensduur van 25.000 branduren.

App/Software 8

Modern design en intuïtief! Voeg nieuwe lampen eenvoudig toe en combineer ze met andere apparaten in verschillende kamers en sets.

Functionaliteit 9

Deze slimme lampen kunnen alles wat je van een slimme lamp kunt vragen. Compatibel met alle grote smart home systemen en helpt je te zorgen voor een schone omgeving dankzij antibacterieel licht.

Betrouwbaarheid 9

Hoe betrouwbaarder je wifi netwerk is, hoe betrouwbaarder de lampen functioneren.

Ontwerp 8

Strak en robuust design met een moderne uitstraling.

Gegevensbescherming 8

De communicatie wordt gecodeerd versleuteld. Er zijn geen belangrijke persoonlijke gegevens nodig voor de werking.

Prijs-kwaliteit 9

Onderscheidende slimme lampen van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De prijs is zeer passend.

Draai de ledlampen in de fitting, installeer de app en volg de instructies. De installatie is binnen enkele minuten voltooid en je bent snel gebruiksklaar.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

LIFX E27 Clean A60 Color Lamp 2-pack

Afmetingen63 x 63 x 116 mm
Gewicht130 g
Helderheid1200 Lumen
Watt equivalent80 W
Watt in gebruik11 W
Watt in stand-by< 0.5W
VoltAC 100-240V 50/60 Hz
Kleurtemperatuur1500K tot 9000K
Stralingshoek135 graden
Levensduur25.000 uur (22 8 jaar)
ConnectiviteitWifi 802.11b
Inhoud levering2x LIFX E27 Clean A19 Color Lamp
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Is de antibacteriële verlichting van de LIFX E27 Clean A19 Color Lamp 2-pack schadelijk voor je gezondheid?

De HEV-verlichting van de LIFX E27 Clean A19 Color Lamp 2-pack is niet schadelijk voor je gezondheid of die van je kinderen of hiusdieren. Dezelfde verlichting wordt in ziekenhuizen gebruikt om bacteriën te doden.

Kan ik de LIFX E27 Clean A19 Color Lamp 2-pack ook buiten installeren?

De LIFX E27 Clean A19 Color Lamp 2-pack is ontwikkeld voor binnen. Wij raden af deze buiten te installeren.

Is de LIFX E27 Clean A19 Color Lamp 2-pack geschikt voor het instellen van scenario's?

Na integratie in een bestaand smart home systeem kun je scenario's instellen. Ook is de LIFX E27 Clean A19 Color Lamp 2-pack compatibel met IFTTT waarmee scenario's kunnen worden ingesteld met andere apparaten die IFTTT compatibel zijn.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.